Un pais en tensio 1934-1936

Un pais en tensio 1934-1936.

Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Historia
ISBN:
978-84-16154-37-1
Páginas:
282
Colección:
LA SEGONA REPUBLICA A CATALUNYA
120,00 €
IVA incluido
En stock (Entrega en 24-48h)
Añadir a la cesta

La Segona República és un dels grans símbols de la democràcia i la llibertat de Catalunya. Aquest símbol és per a molts la gran referència per arribar a aconseguir un país lliure. El seu caràcter sobirà inspira el gran somni, així com també la seva vessant cultural, cívica i identitària.
En aquest volum, el segon dels tres que formen lÆobra La Segona República a Catalunya, es relaten els fets ocorreguts entre el 1934 i el 1936, profundament marcats per la tensió prèvia a lÆesclat de la Guerra Civil. La diversitat política i el repte de governar. LÆesclat del Bienni negre i lÆinici dels enfrontaments violents. Cultura, art i ciutadania, compromesos amb la República.

L'obra "La segona República a Catalunya" la conformen tres volums, està il·lustrada amb imatges i documents, alguns d'ells inèdits, i analitza amb rigor els esdeveniments que van marcar la història del país, descrits amb el to divulgatiu i el rigor històric dels millors especialistes. A més, compta amb les reflexions i opinions de veus reconegudes de la vida social, política i cultural de la Catalunya del present, que miraran cap el futur sense oblidar el pes d'aquest gran llegat històric.