Sentit comu i la guerra nuclear,el

Sentit comu i la guerra nuclear,el.

Editorial:
ANGLE CATALAN
Materia
La guerra fria
ISBN:
978-84-16139-53-8
Páginas:
144
Colección:
CLASSICS DE LA PAU I LA NOVIOLENCIA
14,90 €
incluido
Disponible para envío
Añadir a la cesta

Escrit en el punt més àlgid de la guerra freda, l'any 1959, El sentit comú i la guerra nuclear volia -evitar la catàstrofe que resultaria d'una guerra amb bombes d'hidrogen a gran escala-. Antibel·licista de soca-rel, Bertrand Russell hi parla sense concessions contra l'amenaça d'un conflicte nuclear i apunta els passos necessaris per evitar-lo. El seu argument central --que l'única manera de posar fi a l'amenaça de la guerra nuclear és posar fi a la guerra mateixa-- és tan rellevant avui com fa cinquanta anys.
Bertrand Russell (1872-1970) va ser un dels pensadors més formidables de l'era moderna. Filòsof, matemàtic, innovador de l'educació, defensor de les llibertats intel· lectuals, socials i sexuals, i advocat de la pau i els drets humans, va ser també un escriptor prolífic, popular i enormement influent, guardonat amb el Premi Nobel de Literatura (1950).
-Russell es va proposar sacsejar, amb un crit d'alarma d'una contundència extraordinària, la consciència de l'opinió pública.(August Gil Matamala) -Les anàlisis i advertències de Bertrand Russell, eloqüents i lúcides [...], haurien de trobar un lloc prominent en el pensament dels que tenen l'esperança de revertir l'impuls, aparentment inexorable, que ens condueix a la destrucció.(Noam Chomsky).

Otros libros del autor