Per que alguns pebrots piquen i altres no

Per que alguns pebrots piquen i altres no.

Editorial:
ARA LLIBRES
Año de edición:
Materia
Divulgacion cientifica
ISBN:
978-84-15224-23-5
Páginas:
304
Colección:
PDTE. COLECCION
19,90 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

Ada Parellada, nascuda a Granollers, el 1967 filla de la fonda Europa de Granollers, avui gestiona els restaurants Semproniana, el Pla dels Àngels i Petra. Dos fills, la cuina, els restaurants, tallers per engrescar els infants a menjar de tot, xerrades, llibres i col·laboracions amb els mitjans de comunicació ocupen el dia dÆaquesta inquieta restauradora.

Dani Jiménez, (Barcelona, 1977) és físic i divulgador científic. Especialitzat en lÆús dels experiments com a eina dÆestimulació científica, ha estat pioner en la divulgació de la ciència no formal a la televisió. En els darrers anys ha col· laborat amb CosmoCaixa Barcelona, TV3, Catalunya Ràdio, el diari Avui, la revista Nat, TVE o el setmanari Hora Nova. També és autor de dos llibres: "Ciència a un euro" i "Ciència a dos euros". Actualment, condueix la secció de ciència a "La partida" de TV3.