Carxofa,la

Carxofa,la.

Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
Materia
Cocina por ingredientes
ISBN:
978-84-9034-985-4
Páginas:
128
Colección:
CUINA PLANT BASED
13,50 €
incluido
Disponible para envío
Añadir a la cesta

La carxofa és un vegetal diferent de tots els altres, molt ric en nutrients i minerals, que sempre hauríem de tenir al rebost. En aquest llibre aprendrem molt sobre la carxofa: quin n'és l'origen, les condicions de cultiu, les varietats, les propietats, etc. A més a més, veurem que val la pena fer l'esforç de netejar-les per poder-les gaudir en totes les seves versions: al forn, saltades, guisades, fregides i, fins i tot, crues. Et proposem trenta receptes de carxofes, molt fàcils i variades, que inclouen sopes, amanides, dips, snacks i plats principals. Endinsa't en aquest món apassionant de la carxofa i descobreix tot el que et pot oferir!

Otros libros del autor

  • Fermentados,los
    Titulo del libro
    Fermentados,los
    Verges, Marta
    9788416918805
    LECTIO
    Disponible para envío

    13,50 €

  • Alcachofa,la
    Titulo del libro
    Alcachofa,la
    Verges, Marta
    9788416918829
    LECTIO
    Disponible para envío

    13,50 €

  • Aguacate,el
    Titulo del libro
    Aguacate,el
    Verges, Marta
    9788416918812
    LECTIO
    Disponible para envío

    13,50 €

  • Lalvocat
    Titulo del libro
    Lalvocat
    Verges, Marta
    9788490349847
    COSSETANIA
    Disponible para envío

    13,50 €